head_banner

?Sinomeasures automatiske kalibreringssystem er tatt i bruk

Oppgraderingen av automatisering og informatisering er den uunngåelige måten for Sinomeasure i sin overgang mot "intelligent fabrikk".

8. april 2020 ble det automatiske kalibreringssystemet til Sinomeasure ultralydnivåmåler offisielt lansert (heretter referert til som det automatiske kalibreringssystemet).Det er et av de sjeldent sett selvutviklede automatiske kalibreringsverktøysystemene i Kina.

 

Det automatiske kalibreringssystemet består hovedsakelig av følgende deler:

Maskinvare: Servomotor, lineær glideskinne, etc.

Programvare: Innebygd programvare, vertsdatasystem, etc.

Standardkilder: Yokogawa-kalibrator (0,02%), laseravstandsmåler (±1 mm+20ppm), etc.

Systemfunksjon: Ved å oppnå automatisk kalibrering av ultralydnivåmåler, elektronisk bevaring av testdata og andre funksjoner, har det tredoblet produksjonseffektiviteten

 

Automatisering bidrar til å forbedre kvaliteten og øke effektiviteten

«Etter tre måneder med feilsøking og forberedelse av produksjonsteknologiavdelingen, er det automatiske kalibreringssystemet tatt i bruk i produksjonslinjen.Anvendelsen av systemet reduserer ikke bare arbeidskostnadene og den tilfeldige feilen forårsaket av manuell kalibrering, men forbedrer også nøyaktigheten og konsistensen til produktet."Ifølge Hu Zhenjun, prosjektleder for systemet, "Forskjellig fra den tradisjonelle vognkalibreringsmetoden i det siste, bruker det nåværende kalibreringssystemet for ultralydnivåmåler intelligent verktøy for å øke produksjonseffektiviteten med tre ganger."

Sinomeasure har i lang tid gjort en uopphørlig innsats for å løse kundenes problemer under ulike driftsforhold og for å forbedre brukeropplevelsen.Sinomeasure ultralydnivåmåler har et bredt måleområde og høy stabilitet, og dens splittede produkter kan utføre RS485-kommunikasjon og programmering.

Produktet er egnet for måling av materialnivået til beholderutstyr som tanker og sisterner, og er mye brukt i kloakkbehandling, industrielle prosesser og andre felt.

For å ta SUP-MP ultralydnivåmåleren som et eksempel, for å sikre effekten av produktet under ulike arbeidsforhold, bruker vi statistisk analyse for produksjon av stordata og sanntidsovervåking i produksjonsprosessen for å optimere produktytelsen.


Innleggstid: 15. desember 2021